3551 poze   146060 vizite

Campania doi la suta pt fluturi

AJUTATI "FLUTURII SA ZBOARE"!

SUSTINETI CAMPANIA "ARIPI DE FLUTURE" si fiti alaturi DE "copiii fluture" redirectionand 2% din impozitul pe salariu aferent anului 2013 prin completarea formularului 230 sau a formularului 200 daca a-ti avut venituri cumulate din salariu si alte surse, ori alte activitati independente, prin depunerea lor la sediul Administratiei Financiare de care apartineti pana la data de 25 mai 2014. Daca nu aveti timp, le pot trimite eu cu confirmare de primire!www.doilasuta.ro
www.minidebra.ro/UNUL DIN MEMBRII, ESTE CHIAR FIUL MEU.
Exterior(1)
Exterior(1)
Interior(1)
Interior(1)
img112
img112

Comentarii album • 6
scirlatgby 14 January 2014  
Foarte frumos! Felicitari si mult succes!
Raportează
mihaelaneacsu 14 January 2014  
Multumim frumos!
Raportează
bporumbeitippler 18 November 2013  
Succes!
Raportează
mihaelaneacsu 21 November 2013  
Multumim!
Raportează
s1mona 19 March 2013  
Mult succes in cotidiana lupta pentru sanatate!
Raportează
mihaelaneacsu 11 December 2012  
Asociatia Mini Debra functioneaza in baza prevederilor O.G. nr.26/2000 respectiv L. nr. 246/2005 ca persoana juridica romana, de drept privat, fara scop lucrativ sau patrimonial, independenta si neguvernamentala, ce are in vedere apararea intereselor si drepturilor fundamentale ale bolnavilor cu diagnosticul de Epidermoliza Buloasa, privitoare la sanatatea, tratamentul adecvat, protectia sociala, recuperarea si integrarea lor in societate, precum si promovarea proiectelor si cererilor acestora.

Este o asociatie de pacienti, de interes national care functioneza pe baza de voluntariat, infiintata in anul 2007 din initiativa unui grup de 31 de familii, care au in intretinere un membru afectat de epidermoliza buloasa, cu dorinta de a iesi din izolare si anonimat pentru a impartasi crunta realitate a vietii lor, din nevoia de a determina sistemul sanitar si societatea sa le acorde sprijinul in vederea imbunatatirii conditiilor de viata pentru persoanele atinse de aceasta maladie si nu in ultimul rand pentru a impartasi din experienta lor in lupta cu boala si altor semeni aflati in situatii similare.

Epidermoliza Buloasa este o maladie genetica rara dar deosebit de grava, incurabila pana in prezent. Debuteaza imediat dupa nastere afectand la inceput pielea de pe intreaga suprafata a corpului si mucoasele. In timp poate avea consecinte devastatoare asupra organismului bolnavului afectand articulatiile, dantura, ochii, unghiile, ducand la un deficit sever de proteine, vitamine si minerale din organism, cauzand malformatii ale membrelor. Pielea este deosebit de sensibila, orice atingere mai energica, zgarietura sau lovitura poate produce leziuni serioase.

Din acest motiv, acesti bolnavi sunt denumiti "copiii fluture", deoarece 70 % dintre pacientii cu epidermoliza buloasa sunt copii. Nu putine sunt cazurile in care aceasta maladie devine fatala la varste fragede din cauza multiplelor complicatii.
DE CE ARIPI DE FLUTURE ?

Pentru ca fluturele este simbolul organizatiei DEBRA International ce reuneste asociatiile cu acelasi scop din intreaga lume.
Pentru ca aripile unui fluture simbolizeaza fragilitatea caracteristica persoanelor afectate de epidermoliza buloasa si nevoia de a fi ocrotit.
Pentru ca fluturele reprezinta primavara, o alta viata, un nou inceput, o noua sansa de care au nevoie copiii atinsi de aceasta maladie, deoarece sistemul de sanatate romanesc inca nu subventioneaza ''medicatia orfana'' .

Aceasta consta in pansamente speciale atraumatice, foarte costisitoare pe care familiile ce au in intretinere un astfel de copil delicat si sensibil nu il pot asigura si este singurul tratament de ameliorare si de intretinere a starii de sanatate, alaturi de alte medicamente si suplimente nutritive pina la aparitia in viitor a unei eventuale terapii genetice.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.